Μελέτες Χρηματοδοτηθήσες από ΕΣΠΑ

sg-mindev-banner

new-espa-logo

diaxeirisi idiotikou xreous apotelesmata

equi fund

Θέσεις εργασίας σε Αναπτυξιακή Τράπεζα (CEB), Παρίσι

Ανακοίνωση

Θέσεις εργασίας σε Αναπτυξιακή Τράπεζα (CEB), Παρίσι

Η Αναπτυξιακή Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEB), με έδρα το Παρίσι, ανακοινώνει την προκήρυξη δύο (2) νέων θέσεων εργασίας. Συγκεκριμένα, προκηρύσσεται μία (1) νέα θέση Νομικού Συμβούλου (Legal Counsel) και μία θέση (1) Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου Διεθνών Αγορών ( International Money Markets Manager).

 

Δήμητρα Σακαρέλη

 

Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Γενική Διεύθυνση Διεθνούς Οικονομικής & Εμπορικής Πολιτικής

Διεύθυνση Διεθνών Οργανισμών & Διμερών Οικονομικών  Συνεργασιών

Τμήμα Διεθνών Οργανισμών & Περιφερειακών Συνεργασιών

 

Τηλ. Επικοιν.: 210 3286 314

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Κλικ εδώ για την πρόσκληση.

Θέσεις εργασίας σε Αναπτυξιακή Τράπεζα (CEB), Παρίσι.

Η Αναπτυξιακή Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEB), με έδρα το Παρίσι, ανακοινώνει την προκήρυξη τριών(3) νέων θέσεων εργασίας. Συγκεκριμένα, ακολουθεί  ανακοίνωση για  μία (1) θέση Director  for Human Resources και δύο (2) θέσεις για Country Manager.

Αναλυτικά, πληροφορίες στην ιστοσελίδα, http://ceb.profils.org/pages/general/accueil.aspx?LCID=1033

Αποτελέσματα Διαβούλευσης.

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ.)
ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
Στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης που διενήργησε η Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. στην ιστοσελίδα www.promitheus.gov.gr αναφορικά με τον συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια «Υπηρεσιών Ανάπτυξης Web Εφαρμογής και Προδιαγραφών Πληροφοριακού Συστήματος για την οργάνωση και έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης & Υποστήριξης Δανειοληπτών», αναρτούμε τα υποβληθέντα σχόλια, όπως αυτό προβλέπεται στο άρθρο 47, παρ. 3 του Ν.4412/16.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
ΡΕΝΙΑ ΣΤΥΛΟΓΛΟΥ
ΤΗΛ. 2132125656

1. Σχόλια Δημόσιας Διαβούλευσης.
2. Σχόλια Εταιρείας Unisystems.

Πρόσκληση σε συνέντευξη υποψηφίων για ΜΕΑ ΟΟΣΑ

Κατόπιν της από 110202/20-10-2016 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση τριών (3) θέσεων με επιλογή στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (ΜΕΑ) στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) υπεβλήθησαν στην υπηρεσία 80 αιτήσεις εκ των οποίων οι 48 καλύπτουν τα απαιτούμενα από την προκήρυξη και το νόμο τυπικά προσόντα.

Οι επιτυχόντες  θα κληθούν τηλεφωνικά στο διάστημα μεταξύ 9 και 13 Ιανουαρίου 2017 ώστε να ενημερωθούν για τον τόπο και το χρόνο της συνέντευξης.

Έγκριση της Προκήρυξης για την ανάθεση του Έργου:

Άδειες χρήσης του συστήματος Πάπυρος Millennium III (σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και ροών εργασιών - ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου - ψηφιακών υπογραφών) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για τα έτη 2016-2017, της ομώνυμης πράξης με κωδικό ΟΠΣ 5001112.
Για να δείτε την προκήρυξη κλικ εδώ.

Απαντήσεις σε διευκρινιστικές ερωτήσεις κλικ εδώ.

ΜΕΑ-ΟΟΣΑ Πρόσκληση πλήρωσης θέσεων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση τριών (3) θέσεων με επιλογή στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (ΜΕΑ) στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Κλικ εδώ για το κείμενο της προκήρυξης.

Τροποποίηση πρόσκλησης ΕΓΔΙΧ

Τροποποίησης- πρόσκλησης για τη στελέχωση της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους με αρ. 96136/20-9-2016. Κλι εδώ για το σχετικό έγγραφο.

Κλικ εδώ για την καταβίβαση της αίτησης σε MS-Word.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης μετακλητού προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Κλικ εδώ για την πρόσκληση.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω καταλόγου παρόχων υπηρεσιών για την υποβολή προσφορών για την ανάθεση του έργου: «Προετοιμασία και συγγραφή της Τελικής Έκθεσης Υλοποίησης του ΠΕΠ «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ» ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2013.

Παρακαλώ κλικ εδώ για λήψη της πρόσκλησης.banner-nen

banner2e1ombudsmangr

ombudsman

 diavgeia b bannersms
paratirititio-timwn